Over ons

Een atelier met jarenlange ervaring in het vermaken van kleding en andere soorten textiel

Wie zijn wij?

Wij zijn Perfect kledingreparatie & stomerij in Haarlem; een bedrijf met jarenlange ervaring in het vermaken van kleding en andere soorten textiel. In de prachtige hoofdstad van Noord Holland is Perfect inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de kledingbranche dankzij onze onmiskenbare kwaliteit, kennis en kunde. Vertrouw op de deskundige uitvoering van ons atelier en ervaar optimale hygiëne, eerlijk advies en een Perfect resultaat!

Kleding is niet goedkoop maar gaat helaas wel af en toe kapot. Naast de emotionele waarde die sommige kledingstukken voor ons hebben is het ook ronduit duur om nieuwe kleding te moeten kopen als het kledingstuk gewoon te repareren is! In een maatschappij waarin ‘wegwerpen’ een trend geworden is komen wij in actie om scheuren, gaten en ongelukjes ongedaan te maken, want slijtage is soms prima te verhelpen en daar dragen wij graag ons steentje aan bij met ons vakmanschap!

Wat doet Perfect?

Perfect kledingreparatie & stomerij is als mode atelier gespecialiseerd in het vermaken van verschillende soorten kledingstukken, het herstellen en plaatsen van ritsen of voeringen, stomen en reinigen van meerdere textielsoorten, leerbewerking, maatwerk opdrachten en meer. Onze ervaren coupeuse zorgt altijd voor een snelle, vakkundige en professionele dienstverlening naar uw wensen en uiteraard uw budget.

Ook als u kleding of andere textiel soorten wilt laten stomen bent u bij Perfect aan het juiste adres! Onze stomerij reinigt op een professionele en veilige wijze, zodat uw kleding in optimale staat blijft waar u nog lang plezier van heeft. Ook gordijnen en andere textiel soorten zoals paardendekens en sjabrakjes reinigen wij graag voor u.

Kledingreparatie voor bedrijven

Perfect kledingreparatie & stomerij is reeds jarenlang dé partner bij uitstek voor al uw bedrijfsmatige kledingreparaties. Of het nu gaat om uniformen of werkkleding van uw eigen personeel óf kleding die u voor uw klanten wenst te repararen; Perfect zorgt voor een Perfect resultaat. Maak gerust eens een afspraak met ons om de mogelijkheden te bespreken!

Deel deze pagina

Rijksstraatweg

Rijksstraatweg 53
2025 DE HAARLEM

Marsmanplan

Rijksstraatweg 535
2025 DE HAARLEM

BETAALBARE KWALITEIT