Kledingreparatie voor bedrijven

Zakelijke bedrijfskleding of textiel of reparaties voor uw klanten

Reparaties voor winkels of winkelketens

De klanten van uw modezaak of mode keten zijn onze grootste zorg. Wanneer er kleding bij u in het filiaal terugkomt dat ter reparatie aangeboden moet worden, ontnemen wij u elke zorg. Wij halen de kleding bij u op en verzorgen zelfs de meest ingewikkelde reparaties met de grootst mogelijke nauwkeurigheid. Daarna brengen wij de gerepareerde kleding tijdig weer bij u terug in het filiaal. Tevens bieden wij aantrekkelijke voordelen als ‘preferred supplier’. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor een samenwerking te bespreken!

Bedrijfskleding reparatie

Of het nu gaat om uw eigen zakelijke bedrijfskleding of textiel of reparaties voor uw klanten; Perfect gaat voor Perfect! Uw spullen blijven in goede conditie en u heeft nergens omkijken naar! Wij streven naar de beste service gecombineerd met de beste kwaliteit in kledingreparaties of stomerij.

Afhankelijk van uw wensen zijn er verschillende mogelijkheden in reparatie van bedrijfskleding of uniformen. Wij begrijpen dat u moet kunnen rekenen op betrouwbare en veilige kleding voor uw personeel, zeker in beroepen waarbij de kleding het verschil kan maken, zoals in de keuken. Heeft u bijzondere wensen of ziet u uw gewenste kledingreparatie er niet tussen staan? Neem dan contact op met ons atelier, wij maken graag een voorstel op maat voor u!

Kledingreparatie voor bedrijven

Perfect kledingreparatie & stomerij is reeds jarenlang dé partner bij uitstek voor al uw bedrijfsmatige kledingreparaties. Of het nu gaat om uniformen of werkkleding van uw eigen personeel óf kleding die u voor uw klanten wenst te repararen; Perfect zorgt voor een Perfect resultaat. Maak gerust eens een afspraak met ons om de mogelijkheden te bespreken!

Deel deze pagina

Rijksstraatweg

Rijksstraatweg 53
2025 DE HAARLEM

Marsmanplan

Rijksstraatweg 535
2025 DE HAARLEM

BETAALBARE KWALITEIT