Kledingreparatie voor winkelketens

Wij herstellen kleding voor winkelketens en voeren kledingreparaties voor winkelketens

Herstel van kledingproducties

De productie van een kledinglijn is intensief, wij als kledingherstellers weten dat als geen ander. Kledingherstel van bepaalde producties en lijnen behoort tot onze expertise, wij helpen u graag met de reparatie hiervan. Speciaal voor winkelketens bieden wij kledingreparatie van collecties aan tegen een gereduceerd en aantrekkelijk tarief. De kosten voor kledingreparatie voor winkelketens worden in overleg bepaald en zijn t.a.t. vrijblijvend in een offerte aan te vragen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Kledingherstel van collecties

Uw kledingcollectie hangt wellicht al in de winkel, maar het kan altijd gebeuren dat er klanten terugkomen met een kledingstuk dat kapot is. Wij herstellen kleding voor winkelketens en voeren kledingreparaties voor winkelketens uit in onze verschillende vestigingen. Onze kledingherstellers werken snel, accuraat en met oog voor detail. De klanten van uw winkelketen zullen blij verrast zijn door de uitmuntende kwaliteit van onze herstelservice en de snelle service die u ze kunt leveren. Neem contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden voor een samenwerking te bespreken.

Kledingreparatie voor bedrijven

Perfect kledingreparatie & stomerij is reeds jarenlang dé partner bij uitstek voor al uw bedrijfsmatige kledingreparaties. Of het nu gaat om uniformen of werkkleding van uw eigen personeel óf kleding die u voor uw klanten wenst te repararen; Perfect zorgt voor een Perfect resultaat. Maak gerust eens een afspraak met ons om de mogelijkheden te bespreken!

Deel deze pagina

Rijksstraatweg

Rijksstraatweg 53
2025 DE HAARLEM

Marsmanplan

Rijksstraatweg 535
2025 DE HAARLEM

BETAALBARE KWALITEIT